Witte Salie

witte salie branden

Witte salie

Salie is een plant met diverse toepassingsmogelijkheden, zoals een kruid voor in de keuken. Je kunt het bijvoorbeeld ook laten drogen en vervolgens verbranden. Hierbij komt er veel rook vanaf en die rook dient om jezelf en je huis te reinigen van negatieve energieën.

Waar koop je het?

Op veler verzoek: voor het gemak: je kunt het hier online bij Wittesalie.nl bestellen. Het gaat om een makkelijk kan en klaar te gebruiken “Smudge”. Dat is een gebundelde “bos” met losse salie blaadjes. Je kunt er ook een zakje losse salie kopen als je het op een andere manier wilt branden. Op dit moment zijn er bij veel online shops vanwege leveringsproblemen niet altijd Smudges of Losse Blaadjes beschikbaar: Witte Salie Wierrook is dan een goed alternatief.

(Witte Salie is in wierrook variant te verkrijgen, of in losse blaadjes (gedroogd)). Zelf geef ik de voorkeur aan de losse blaadjes of een Smudge. Je kunt het daarnaast meestal wel kopen in winkels voor natuurlijke voeding, of de wat meer esotherische winkels in je woonplaats.

Geschiedenis van witte salie

Witte salie wordt ook wel indianen wierook genoemd. Amerikaanse indianen gebruikten dit vroeger namelijk vaak voor hun rituelen. Met gedroogde witte salie verdreven ze negatieve energieën uit hun leefomgeving en bij zich zelf. Witte salie zuivert dus eigenlijk alle soorten negatieve energieën.

Witte salie voor het reinigen van je leefomgeving

Overal kunnen negatieve energieën voorkomen. Bijvoorbeeld in je huis waar zicht verschillende zielen bevinden die daar voor jou hebben gewoond of misschien zelfs zielen van mensen die daar zijn overleden. Al die mensen hebben net als jij energie met zich meegedragen. De ene heeft positieve energie, de ander juist negatieve energie door bijvoorbeeld boosheid of verdriet. Die energie heeft de eigenschap dat het vaak blijft hangen op die plekken waar die mensen zijn geweest of zijn gestorven.

Ook in jouw huis kunnen dus ontelbaar veel verschillende energieën hangen, vooral als je huis nog nooit is gereinigd. Het is mogelijk dat je huis niet meer goed aanvoelt door al die energieën die zijn blijven hangen. Je kunt dit bijvoorbeeld voelen doordat er een drukke of gespannen sfeer hangt of misschien wel een droevige sfeer. Ook als je vaak hoofdpijn hebt of duizelig bent kunnen die energieën daar de oorzaak van zijn. Met witte salie kan dan de leefomgeving daarvan worden gezuiverd.

Energetische reiniging
Hulp nodig bij het reinigen van je huis? Lees meer over een consult voor energetische reiniging thuis of via de telefoon.

Meer over het energetisch reinigen van een huis of kantoor vindt je hier.

17 Comments

 1. desiree jansen

  Mijn dochter ervaart last van entiteiten. Afgelopen vrijdag avond hebben ze zelfs met kastdeuren geslagen. Open en dicht. Ik wil ons huis zuiveren. Ikzelf zie ze niet. Voel wel aanwezigheid. Kan ik bij u salie bestellen. En uitleg krijgen hoe ik het moet gebruiken om het huis te zuiveren?

   1. Sofia

    Heee Roy, graag zou ik wat witte salie van je willen kopen kan dat? Ik woon wel een stukje bij je vandaan maar misschien via de post of in combinatie met een bezoekje bij een vriendin in Bennekom , dat ik het kan komen ophalen.

  1. Huib

   Ik woon in Neede en wil graag.
   Zo SPOEDIG. mogelijk witte salie hebben (smudgesticks) prijs circa a 11 euro. Aantal 3 stuks
   graag spoed en vermelden op welk banknummer
   Mvg
   5 juli 2015. 19u40
   Huib Kailola
   Bergstraat 4
   7161ek Neede

 2. angel

  Beste,

  je kan de salie ook in de Turkse winkel vinden je moet hem dan wel zelf drogen dit kan op de verwarming op krant of 1 min in de magnetron op een stuk keukenrol laatste ia veel sneller Het is heel sterk je kan de ramen even open zetten waardoor de geur vervliegt als het droog is kan je het zelf vastmaken met garen of touw.

  Hoop dat jullie hier wat aan hebben.

  Groetjes angel

 3. Ellen

  Witte salie is ook te koop bij Erica kruiderijen winkel. Die zijn o.a. in Amsterdam/Utrecht/vlakbij Apeldoorn te vinden. Of in ieder geval bij een spirituele winkel in je buurt.

  Mucha suerte! Ellen

 4. Stefanie

  Hallo Inge.

  Mijn zoontje durft al vanaf de geboorte niet zonder mij te slapen. Ik heb al heel veel dingen geprobeerd. Niks helpt. Zelf heb ik het gevoel dat hij meer ziet en voelt (heb het zelf als kind ook gehad. Ik had last van een depressieve man). Wij zijn ondertussen verhuisd maar toch slaapt hij nog steeds niet in zijn bedje op zijn eigen kamertje. Heeft u misschien tips of iets anders waardoor ik hem kan helpen?

  Ik hoor het graag.
  Mvg stefanie

  1. Dafne

   Dag Stefanie,

   Ik volg.

   Mijn zoontje heeft ook al een langere poos hier last van. Wij zijn ondertussen ook verhuisd, waarin ik wel een verschil merk van de klachten. Toch komt hij na een geringe tijd bij mij in bed kruipen (mijn man werkt ’s nachts), dit is vaak vroeg in de ochtend rond een uur of drie a vier.

   Mvg Dafne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *