Huis reinigen

Energie reinigenHet kan soms zijn dat de energie in de ruimte van je huis vervuild is geraakt.  Je merkt dat soms door algemene onrust te voelen in je huis: misschien slaap je onrustig, of heb je veel nachtmerries, of kan je je gewoon niet ontspannen. Ook kinderen kunnen hier erg gevoelig voor zijn.

Laten doen

Zoek je iemand die de energie van je huis voor jou kan reinigen, op een professionele manier? Dan is Juno Burger een hele goede keuze in mijn mening. Lees meer over zijn werkwijze, op zijn website.

Zelf reinigen

Je kunt zelf veel doen om de energie van je huis te reinigen. Reinigen door het branden van witte salie of wierrook is bijvoorbeeld een goede en eenvoudige manier. Ook kun je gebruikmaken van edelstenen, klankschalen of andere hulpmiddelen.  Lees meer hierover in dit blogartikel.
zelf energie van je huis reinigen

Reinigen met witte salie

Je huis reinigen door middel van witte salie is een van de meest bekende manieren, en een van de meest gebruikte middelen voor het zuiveren van energie. Dit kun je eenvoudig zelf doen, door de witte salie te laten branden, en er mee door je huis te lopen, waarbij je ervoor zorgt dat de rook van de witte salie goed verspreid wordt door de ruimte van je kamer en de hele woning. Reinigen met Witte Salie is in feite altijd goed om de energie in huis algemeen te reinigen.

witte salie branden

Gerichte aanpak

Soms zijn er echter specifieke aandachtspunten in de energie van je huis. Het kan zijn dat er door de bouw, de ligging of de geschiedenis van je huis bepaalde verstoringen zijn. Deze aandachtspunten kunnen een andere manier van reinigen nodig hebben.

reinig je huis energie

Energetische reiniging

Wanneer je hulp wilt bij het energetisch schoonmaken van je huis of bepaalde ruimtes, dan kan ik Juno Burger aanbevelen. Hij kan (op afstand) de energie van een huis of een ruimte reinigen. Hij hoeft dus niet perse bij je thuis te komen, maar ook dat is mogelijk. Een van de grote voordelen hiervan is dat hij in het hele land en zelfs daarbuiten kan werken. Meer informatie vind je op zijn website.

Wat anderen zeggen:

Ik voel nu veel meer rust en kan ’s nachts weer goed slapen. Mijn kinderen en ik voelen ons eindelijk thuis in onze nieuwe woning.

De eerste 10 dagen in onze nieuwe woning waren onrustig en de nachten waren lang. De kinderen konden niet zoals in onze vorige woning direct in slaap vallen. Ik was zeer onrustig en werd meerdere keren in de nacht wakker. Ik voelde veel energieen om ons heen. Voor mijn gevoel was het een komen en gaan. Ik vond dit niet prettig. Daarnaast was ik na een aantal slechte nachtrusten goed van slag. Ik ben erg blij en dankbaar dat Inge deze situatie heeft veranderd.

Inge heeft praktische tips gegeven die ik direct kon toepassen om de nieuwe woning energetisch te reinigen. De verandering was dezelfde dag duidelijk te merken. We voelen ons op ons gemak en thuis! Dank je Inge voor je hulp, inlevingsgevoel en warmte!

Liefs Raguel & kids

Ik heb zeker wat aan je adviezen gehad.
Ik heb mijn huis meerdere malen grondig schoongemaakt, veel wierrook gebrand en muziek geluisterd.
De salie die je aanraadde heeft zijn werk denk ik ook goed gedaan. Voor de zekerheid heb ik het zout ook geprobeerd, wat na 2 dagen een bruin/grijze kleur had.

De meditatie heb ik toegepast op mijn kat maar kon ik maar een keer volledig geconcentreerd uitvoeren. Ik heb het idee dat de schoonmaak, wierrook en salie ook een positieve invloed op mijn kat hebben gehad. Binnen 1 week was hij weer “de oude” en lijkt het nu of we een nog sterkere connectie hebben.

Mijn huis voelt weer als mijn huis aan gelukkig.

MalouMalou

18 Comments

  1. Femke

   Lieve Mensen, Voor mensen die huizen reinigen

   Al aan mensen die huizen doen reinigen
   zou ik willen meegeven dit vanuit je hart te doen
   Waarom geld vragen als je iets met een goede bedoeling
   wilt wegnemen bij mensen. Sommige mensen op deze wereld
   vinden het al lastig om rond te komen omdat alles zo ontzettend
   duur is.. Aldus als je wil reinigen, en je weet dat je dit kunt
   doe het dan gewoon gratis. Mensen komen best wel met iets
   mochten ze tevreden zijn, en weer de rust hebben kunnen vinden.

   Dat is uiteraard mijn opinie.

   Groet Femke

   1. Merel

    Hallo Femke,

    Ik moet zeggen dat ik het hier niet mee eens ben. Voor elk ander werk wordt geld gevraagd. Krijg jij geen salaris? Als iemand hier nu heel goed in is betekent het voor jou dus dat deze persoon niet kan leven, omdat die geen inkomen mag vragen?

    Bovendien vind ik dat “betalen” voor een dienst waarde geeft aan wat je doet en ook dat heeft een eerlijke energetische waarde. Ik zelf ben coach, kindertolk, Reiki master, Theta Healer, yoga docent en masseur. Zou ik dit niet als mijn werk mogen doen, dan moest ik weer een andere baan nemen en kan ik véél minder mensen helpen. Dat is toch zonde?
    Ik help iemand gratis wanneer ik kan, maar merk ook dat mensen alles gratis willen als ze merken dat die optie er is. En ook wij worstelen om rond te komen met alles wat zo duur is.

    Het gaat om geven en nemen. Doe dat in puurheid.

    Namaste,
    Merel

 1. H daoudi

  Mijn overleden Turkse man is altijd aanwezig in huis ik zie vaak zwarte schimmen en in huis heerst spanning vaak ruzie ik ben ook vaak emotioneel. Wat kost het om mijn huis te reinigen op afstand of per foto?

 2. tkaniny garniturowe

  Hmm it appears like your blog ate my first comment (it was super long) so I guess I’ll just sum it up what I wrote and say, I’m thoroughly enjoying your blog. I too am an aspiring blog blogger but I’m still new to the whole thing. Do you have any points for newbie blog writers? I’d really appreciate it.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *