Huis reinigen

Energie reinigenHet kan soms zijn dat de energie in de ruimte van je huis vervuild is geraakt.  Je merkt dat soms door algemene onrust te voelen in je huis: misschien slaap je onrustig, of heb je veel nachtmerries, of kan je je gewoon niet ontspannen. Ook kinderen kunnen hier erg gevoelig voor zijn.

Laten doen

Zoek je iemand die de energie van je huis voor jou kan reinigen, op een professionele manier? Dan is Juno Burger een hele goede keuze in mijn mening. Lees meer over zijn werkwijze, op zijn website.

Zelf reinigen

Je kunt zelf veel doen om de energie van je huis te reinigen. Reinigen door het branden van witte salie of wierrook is bijvoorbeeld een goede en eenvoudige manier. Ook kun je gebruikmaken van edelstenen, klankschalen of andere hulpmiddelen.  Lees meer hierover in dit blogartikel.
zelf energie van je huis reinigen

Reinigen met witte salie

Je huis reinigen door middel van witte salie is een van de meest bekende manieren, en een van de meest gebruikte middelen voor het zuiveren van energie. Dit kun je eenvoudig zelf doen, door de witte salie te laten branden, en er mee door je huis te lopen, waarbij je ervoor zorgt dat de rook van de witte salie goed verspreid wordt door de ruimte van je kamer en de hele woning. Reinigen met Witte Salie is in feite altijd goed om de energie in huis algemeen te reinigen.

witte salie branden

Gerichte aanpak

Soms zijn er echter specifieke aandachtspunten in de energie van je huis. Het kan zijn dat er door de bouw, de ligging of de geschiedenis van je huis bepaalde verstoringen zijn. Deze aandachtspunten kunnen een andere manier van reinigen nodig hebben.

reinig je huis energie

Energetische reiniging

Wanneer je hulp wilt bij het energetisch schoonmaken van je huis of bepaalde ruimtes, dan kan ik Juno Burger aanbevelen. Hij kan (op afstand) de energie van een huis of een ruimte reinigen. Hij hoeft dus niet perse bij je thuis te komen, maar ook dat is mogelijk. Een van de grote voordelen hiervan is dat hij in het hele land en zelfs daarbuiten kan werken. Meer informatie vind je op zijn website.

Wat anderen zeggen:

Ik voel nu veel meer rust en kan ’s nachts weer goed slapen. Mijn kinderen en ik voelen ons eindelijk thuis in onze nieuwe woning.

De eerste 10 dagen in onze nieuwe woning waren onrustig en de nachten waren lang. De kinderen konden niet zoals in onze vorige woning direct in slaap vallen. Ik was zeer onrustig en werd meerdere keren in de nacht wakker. Ik voelde veel energieen om ons heen. Voor mijn gevoel was het een komen en gaan. Ik vond dit niet prettig. Daarnaast was ik na een aantal slechte nachtrusten goed van slag. Ik ben erg blij en dankbaar dat Inge deze situatie heeft veranderd.

Inge heeft praktische tips gegeven die ik direct kon toepassen om de nieuwe woning energetisch te reinigen. De verandering was dezelfde dag duidelijk te merken. We voelen ons op ons gemak en thuis! Dank je Inge voor je hulp, inlevingsgevoel en warmte!

Liefs Raguel & kids

Ik heb zeker wat aan je adviezen gehad.
Ik heb mijn huis meerdere malen grondig schoongemaakt, veel wierrook gebrand en muziek geluisterd.
De salie die je aanraadde heeft zijn werk denk ik ook goed gedaan. Voor de zekerheid heb ik het zout ook geprobeerd, wat na 2 dagen een bruin/grijze kleur had.

De meditatie heb ik toegepast op mijn kat maar kon ik maar een keer volledig geconcentreerd uitvoeren. Ik heb het idee dat de schoonmaak, wierrook en salie ook een positieve invloed op mijn kat hebben gehad. Binnen 1 week was hij weer “de oude” en lijkt het nu of we een nog sterkere connectie hebben.

Mijn huis voelt weer als mijn huis aan gelukkig.

MalouMalou

3 Comments

 1. travel news

  As with any overseas journey, every traveller need to ensire they’ve got the very best travel
  insurance packge in position before they arrive.

  Led through the Argentinean Grupo Cine Liberacion, bbut additionally ddriven by radicals in Cuba, Bolivia
  and Brazil, the Third Cinema movement drew heavily for the concept frolm the
  First and Third Worlds, and expressed a sense solidarity and collectivism between filmmakers along with their audiences.

  Bald Mountain attracts experienced skiers from worldwide, ass
  well as being a decent share of celebrity and well-to-do travelers as well.

 2. Saul

  I’ve never considered %BT% like this. Thanks a lot author, it
  was very worthwhile to read! Is it possible you give some pieces of advice about ways to cultivate writing proficiency?
  I am terrible as a writer and it’s specifically challenging seeing that teachers
  in our college frequently give us penning tasks. Because of it I made the decision to
  order a paper from online authoring web pages.
  In order to evade scam, I’ve located good overview website, which you can browse by
  visiting this link Saul. Because of it, I was able to found a trusted authoring company.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *